Welke manier past het best bij uw bedrijf?

Hybride Cloud

Coud4Sure biedt vergaande oplossingen voor Hybride Cloud omgevingen. Indien uw hard,- en software nog niet is afgeschreven, maar u wilt wel de voordelen van de Cloud hebben, nemen wij uw hard en software volledig in beheer in ons datacenter. Uw server omgeving koppelen we met Cloud4Sure, zo profiteert u van beide werelden. Wilt u snel uitbreiding, bieden wij u flexibel opslag ruimte, rekenkracht, licenties en diensten aan uit de Cloud. Zo kunt u ook gebruik maken van een failover oplossing, mocht u hardware uitvallen schakelt (tijdelijk) over naar Cloud4Sure. Zo borgt u de continuïteit voor uw bedrijf.  Als uw hard,- en software afgeschreven is schakelt u (gefaseerd) over naar Cloud4Sure. Zonder verstoring, met het grootste gemak.

hybride

public

Public Cloud

Cloud4Sure biedt de mogelijkheid om uw eigen cloud omgeving te koppelen met Public Cloud oplossingen. Denk hierbij aan Microsoft Azure, Amazon, Google of Vmware. Er kan een koppeling gemaakt worden via internet of middels een Express router met snelheden tot 10 Gbit of meer. 
De mix en match die Cloud4Sure aanbiedt laat bedrijven profiteren van de ‘best of both worlds’.  Gegevens die vanwege veiligheid, bedrijfspolicy of wet en regelgeving niet in de Public Cloud opgeslagen mogen worden blijven op een afgeschermde eigen omgeving in het datacenter. Optioneel met een fail over functie naar een ander datacenter, maar altijd in Nederland. Andere gegevens of applicaties vanuit de Public Cloud kunnen gekoppeld worden zodat er geen beperking is in beschikbaarheid of functionaliteit.

Uw interesse gewekt?
 

Maak een afspraak